Γιατί όμως smart-menu?

Γιατί όμως smart-menu?

Το ‘’smart-menu’’ είναι μια έξυπνη εφαρμογή (app) android για εστιατόρια, ταβέρνες, ψησταριές, fast food, πιτσαρίες, καφέ, bar κ.α., που σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε τον παλιό έντυπο κατάλογό σας, με σύγχρονους ηλεκτρονικούς καταλόγους σε tablet, που ανανεώνονται εύκολα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

 

Γιατί όμως smart-menu?

 

  • Είναι πρωτότυπο και πρωτοποριακό. Προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία στους πελάτες σας.
  • Είναι πολυγλωσσικό. Μπορείτε να εξυπηρετείτε καλύτερα τους ξενόγλωσσους πελάτες σας, μιλώντας στη γλώσσα τους μέσω της εφαρμογής με πραγματική μετάφραση.
  • Είναι γρήγορο. Μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου για το προσωπικό σας, αφού ουσιαστικά οι πελάτες αποφασίζουν και παραγγέλνουν μόνοι τους.
  • Είναι έξυπνο. Σας βοηθάει να προωθήσετε συγκεκριμένα ή δημοφιλή πιάτα.
  • Είναι οικονομικό. Ελαχιστοποιεί το κόστος σε περίπτωση αλλαγής των πιάτων ή των τιμών του καταλόγου σας.
  • Είναι οικολογικό. Ένα μικρό βήμα προς την παγκόσμια βελτίωση του περιβάλλοντος,
  • χρησιμοποιώντας λιγότερο χαρτί για εκτυπώσεις καταλόγων.
  • Είναι επικερδές. Το σημαντικότερο ίσως όλων είναι ότι, σύμφωνα με μετρήσεις σε Αμερική και Καναδά ,που χρησιμοποιούν κάτι αντίστιχο , επιφέρει μια αύξηση πωλήσεων σε ποσοστό 23%.
  • Και μην ξεχνάτε.. τα tablet που θα αγοράσετε θα τα έχετε για πολλά χρόνια.

 

4 λόγοι, για να προτιμήσετε το Smart-Menu έναντι του παραδοσιακού καταλόγου, για την επιχείρηση σας.

Κόστος

Ένας καλός παραδοσιακός κατάλογος, που αντιπροσωπεύει το στάτους της επιχείρησής σας, έχει ένα σημαντικό κόστος, το οποίο ισχύει -για τους περισσοτέρους- κάθε νέα σεζόν, ή γενικά, κάθε φορά που θα ανανεώσετε τις τιμές ή τα πιάτα σας.
Το Smart-Menu, κοστίζει το ίδιο και λιγότερο με ένα χάρτινο παραδοσιακό, αλλά το πληρώνετε μία φορά, και το χρησιμοποιείτε για αρκετά χρόνια. Δεν χρειάζεται κάθε νέα σεζόν να αγοράζετε καινούργια tablet και νέες εφαρμογές. Η αλλαγές στις τιμές και στα πιάτα σας, γίνονται άμεσα, στην υπάρχουσα εφαρμογή.
Με λίγα λόγια, η επένδυση στο Smart-Menu, έχει γρήγορη απόσβεση, αφού η αγορά και επανασχεδιασμός νέου καταλόγου, θα αργήσει να έρθει.

Ευκολία Χρήσης

Η εφαρμογή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε, είτε έχει επαφή με τέτοιου είδους προϊόντα, είτε όχι.
Η μόνη διαφορά, είναι πως εδώ, οι εικόνες μπορούν να μεγαλώνουν, η γλώσσα αλλάζει και βλέπεις άμεσα και τον τελικό λογαριασμό, πριν καν παραγγείλεις, κάτι που θα εκτιμήσουν όλοι οι πελάτες σας.

Μείωση Χρόνου Εξυπηρέτησης

Με το Smart-Menu, μειώνετε σημαντικά το χρόνο εξυπηρέτησης των πελατών σας, επειδή πλέον δεν χρειάζεται να καλούν το προσωπικό σας, όσες φορές θα χρειάζονταν με τον παλιό σας κατάλογο. 
Ο πελάτης μπορεί να έχει μια πλήρη περιγραφή των πιάτων σας, να συνοδεύει τη φωτογραφία της εφαρμογής. Μπορεί να γνωρίζει πόσο κοστίζει η παραγγελία του, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να προσθαφαιρεί ό,τι θέλει και να βλέπει αυτόματα, το σύνολο της παραγγελίας να διαφοροποιείται. 
Έτσι, σε μικρότερο χρόνο, οι πελάτες σας, έχουν ολοκληρωμένη άποψη του τι θα παραγγείλουν και μόνο τότε, μπορεί να επέμβει το προσωπικό σας.

Το " Smart-Menu " είναι μια εφαρμογή (app) Android, που αντικαθιστά τον έντυπο κατάλογο σας, με σύγχρονους, ηλεκτρονικούς καταλόγους σε tablet, που είναι εύκολα ανανεώσιμοι και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.